6ª Fira de la cervesa artesana de la Bromera a l’Espelt 2017Bona diada cervesera a l’Espelt

Dissabte l’Espelt va tornar a acollir la Fira de la Cervesa Artesana per sisè any consecutiu.
Al voltant de 3000 persones van passar un moment o altre per la Fira per tastar alguna cervesa, gaudir de la bona música en directe, menjar una mica en alguna de les diverses food trucks que hi havia instal·lades i passejar per l’espai que ocupaven les parades d’artesans que oferien bons embotits, formatges, llaminadures, olives o garapinyats.
A les 11 del matí es va donar el tret de sortida amb un esmorzar conjunt de tots els cervesers presents a la Fira, gentilesa de l’Associació La Bromera, entitat organitzadora. Cap al migdia els primers visitants van arribar a l’Espelt per passar una bona estona, tastar les cerveses de tota mena que portaven la quinzena de cervesers i gaudir de l’entorn. Durant tota la tarda i fins al vespre, el degoteig de visitants va ser constant i els tiradors de les cerveseres no paraven d’omplir gots. Bona companyia, bona música a càrrec de Lis & The Cavemen, Roger Argemí, els Black Kiss Superstar i final de festa amb el DJ Efa i el bon menjar que oferien les food trucks van fer que la vetllada fos un èxit.
Des de La Bromera volem agrair l’ajut del patrocinador InVia, dels col·laboradors Centre de l’Espelt, I-enginy, Mapamundi, Gràfiques Pons, Ajuntament d’Òdena i a l’Escola Municipal d’Arts Gaspar Camps, que ens han permès tornar a gaudir de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espelt i us emplacem a reviure-la el proper setembre a la 7a edició.
Salut i cervesa!

 

IMG-20170925-WA0001

 

IMG-20170925-WA0004

Anem a per la 7a! Ja queda poc…

 

info@labromera.cat